Luft til vand-varmepumpe som en miljøvenlig løsning

Overvejer du at få en ny varmekilde til din bolig? Hos TC VVS kan vi hjælpe dig. Vi kan levere og montere din nye luft til vand-varmepumpe. Vi kører gerne til Holbæk, Roskilde, Frederikssund og omegn, når du skal bruge en kvalificeret VVS’er til opgaven.

Der er mange fordele ved en luft til vand-varmepumpe. Først og fremmest kan der være en del penge at spare, hvis du f.eks. udskifter din gamle olie- eller gaskedel med en luft til vand-varmepumpe. Derudover er det en miljøvenlig løsning, da du nedsætter CO2-udslippet med denne varmekilde. 

Find den rette luft til vand-varmepumpe

Der findes flere forskellige løsninger, når det kommer til luft til vand-varmepumper. Vi kan dog hjælpe dig med at finde den helt rette model, der passer til dit behov og budget. Vi tager blandt andet højde for, hvor stor din bolig er, når den skal varmes op med luft til vand-varmepumpen.

Hvad koster en luft til vand-varmepumpe?

Prisen for en luft til vand-varmepumpe afhænger af, hvilket mærke du vælger. Derudover varierer den også, alt efter hvor mange kvadratmeter du har behov for, at den kan varme op. Vi kan dog finde en løsning, der både passer til din økonomi og lever op til dit varmebehov.

Få en energivenlig varmeløsning

Når du vælger at få en luft til vand-varmepumpe, får du en yderst energivenlig løsning. Den er nem at benytte, og du kan justere temperaturen, så den passer til dine præferencer. Vi sørger for levering og montering af din nye luft til vand-varmepumpe.

Er du interesseret i at høre mere om luft til vand-varmepumper? Kontakt os på telefon 20 93 52 47 eller skriv en e-mail til tcvvs@pc.dk​.​

Kontakt TC VVS​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TC VVS

Vintapperbuen 20 C

4070 Kirkehyllinge

Tlf.: 2093 5247

E-mail: tcvvs@pc.dk

CVR: 26838932

Vi støtter det lokale U14 piger fra Skibby IK​