Montering af pillefyr til alle former for boliger

Hos TC VVS nær Holbæk, Roskilde og Frederikssund har vi stor erfaring med montering af pillefyr. De fleste boliger drager fordel af montering af pillefyr, og der er mulighed for at supplere med en silo, så fyret stort set klarer sig selv. Vi udfører både nyinstallation og service af pillefyr.

Mange penge at spare ved montering af pillefyr

​Piller kan klare opvarmning af de fleste boliger, og der er mange penge at spare ved installation af pillefyr, hvis du har et gammelt oliefyr. Ofte kan dele af anlægget genbruges. Pillefyret klarer også opvarmning af brugsvand og radiatorvand. Desuden kan fyret kombineres med solvarme.

Vi tilbyder gerne råd og vejledning i forbindelse med montering af pillefyr og de mange løsninger. Der er fyr i forskellige størrelser, og der er forskellige muligheder i forhold til automatisk opfyldning af fyret. 

Vi lægger vægt på at være kendt som en kompetent VVS-montør, der har fokus på service og kvalitet. Derfor tilbyder vi altid gennemtænkte løsninger inden for montering af pillefyr.

Kontakt os for at få et tilbud på billig opvarmning

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af pillefyr. Desuden giver vi også gerne en pris på service. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse af jeres gamle anlæg.

Du kan ringe på telefon 20 93 52 47 for at aftale et møde. Du kan også skrive til os på e-mail tcvvs@pc.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

pilefyr

Kontakt TC VVS​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TC VVS

Vintapperbuen 20 C

4070 Kirkehyllinge

Tlf.: 2093 5247

E-mail: tcvvs@pc.dk

CVR: 26838932

Vi støtter det lokale U14 piger fra Skibby IK​