Installation af gasfyr og løbende gasservice

Hos TC VVS nær Holbæk, Frederikssund og Roskilde har vi stor ekspertise med installation af gasfyr og alle former for gasservice.

Installation af gasfyr kan for eksempel være udskiftning af et ældre anlæg, men det kan også være, at du vil skifte fra olie til gas. 

Gasservice kan være alt fra løbende service af gasfyr til reparation.

Gasservice på alle former for gasanlæg

Du kan læse på kedel-installationen, hvad du skal gøre, hvis der pludseligt lugter af gas eller olie. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os for at få gasservice.

Vi laver alle former for reparation, vedligeholde og service. Det er altid en god ide med løbende gasservice, så din gasfyr-installation fungerer optimalt.

Uforpligtende tilbud på installation af gasfyr

Der er penge at spare, hvis du har et oliefyr og nu ønsker montering af gasfyr. Vi kan også tilbyde andre løsninger såsom et pillefyr eller lignende alternativ til installation af gasfyr.

Vi tilbyder endvidere udskiftning og installation af gasfyr, hvis der er en gammel gaskedel, som er nedslidt, eller som er for dyr i drift. Vi giver naturligvis råd og vejledning om de mange muligheder.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på installation af gasfyr eller gasservice. Vi kommer gerne ud for at se på det gamle anlæg og for at drøfte jeres ønsker og behov.

Du kan skrive til os på e-mail tcvvs@pc.dk, eller du kan ringe på telefon 20 93 52 47 for at aftale videre. Vi ser frem til at høre fra dig!

gas_2

Kontakt TC VVS​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TC VVS

Vintapperbuen 20 C

4070 Kirkehyllinge

Tlf.: 2093 5247

E-mail: tcvvs@pc.dk

CVR: 26838932

Vi støtter det lokale U14 piger fra Skibby IK​